torstai 1. syyskuuta 2011

Hello peura Friends!

Kun jo huomasittekin nerokkaan hupaisan sanaleikkini otsikossa (engl. deer>, voinen palata asiaan.

Olen kipeänä kotona mutta tahdoin osallistua jotenkin tunnin aiheeseen joten kai tutkin Mervin kertomaa geokätköily-sivua. Voisin myös hieman käyttää aikaa kurssista siihen lopputyöni suunnitteluun, jos se sopii? Minun yksipuolinen e-mail -keskusteluni bändin (Mindless Self Indulgence) managerin ja johtajan kanssa ei oikein tunnu tuottavan hedelmää joten taidan siirtyä suunnitelmaan B, joka siis pitää sisällään eri biisien käytön sen sallitun ajan, josta ei voi vielä vaatia korvausta (olikohan se 11 sekuntia?)

En tosin tiedä miten paljon tänään saan aikaan sen lopputyön miettimisessä kun taitaa silmätulehduskin olla tuloillaan @__@ Mutta huoli pois! Aion viettää joulua terveenä :D

"Ole iloinen niin ympäröivä maailmakin on iloinen." ~Tuntematon~

P.s. Kai huomasitte hienon filosofisen pohdinnan noissa tummennetuissa alkusanoissa?? Niistä muodostuu tärkeä sanoma! Nyt taidan siirtyä takaisin buranan ihmeelliseen maailmaan, että loppupäivä menee yhtä järjellisissä merkeissä. :)

1 kommentti:

  1. Hei,
    nyt asia eteni sen verran, että päätimme pyytää kaupungin päiväkoteja mukaan kätköjen etsintään ja valokuvaamaan kohteita niiden luona. Päivähoidon ohjaajaa on lähestytty asiaa koskevalla sähköpostilla. Näpertelimme myös filmipurkkikameroita. Ensimmäinen tuntihan meni salissa.

    Ensi viikolla toivottavasti päiväkodeilta on saatu vastauksia.

    VastaaPoista